Search

Voorverkiezingen 30 & 31 Januari 2021

Partijen die momenteel niet vertegenwoordigd zijn in de Staten moeten gedurende de voorverkiezingen op 30 en 31 januari minstens 789 handtekeningen krijgen om op 19 maart mee te mogen doen aan de verkiezingen.


KUMUN heeft een heel duidelijke missie en doel, en heeft geen moeite om te beloven deze missie te blijven volgen om dit doel te bereiken;


KUMUN staat voor goed en deugdelijk bestuur en een beter Curaçao voor iedereen. Dit willen we bereiken door Curaçao een gelijkwaardige gemeente van Nederland te maken. Dit kan door de bevolking van Curaçao zich op korte termijn hierover te laten uitspreken door middel van een bindend referendum.


KUMUN heeft je hulp nodig bij de voorverkiezingen op 30 en 31 januari.

Er zijn meerdere manieren om KUMUN te helpen de benodigde 789 stemmen te behalen die nodig zijn om mee te kunnen doen aan de verkiezingen;

  • Breng je stem uit op 30 of 31 januari bij één van de 11 officiële stembureau’s;

Vergeet niet je Curacaosche identiteitsbewijs mee te nemen.

  • Praat met vrienden, familie, bekenden, of onbekenden over KUMUN, waar we voor staan, en nodig ze uit om ook te komen stemmen op 30 of 31 januari. We begrijpen dat je graag voorbereid wilt zijn, en hebben hiervoor een uitgebreid verkiezingsprogramma geschreven die je hieronder kan downloaden.

Partijprogramma KUMUN
.
Download • 8.18MB

Levert stemmen op KUMUN op 30 of 31 januari je nog iets op?

Sorry, wij betalen geen supermarktbonnen, vlees of geld voor je stem. Wat je wel van ons kan verwachten is dat we met jouw steun aan de verkiezing meedoen en er alles aan doen om ons doel te bereiken; Curaçao, een gelijkwaardige gemeente binnen het koninkrijk.

"Wij vinden namelijk dat we niet moeten kijken naar onze verschillen, maar wat we gemeen hebben. Sterker nog, samen zijn we sterker"

We rekenen op je steun!
650 views

Recent Posts

See All